Total Credits

Nursing: 6.25

SW 5.5

Agenda

	Time & Credit					
8 am	Introduction	15 minutes		0.0 Credit		
8:15 – 9:45	Connection between PE, MI, and the MI Spirit Change Talk, Sustain Talk Decoded	90 minutes 1.5 0		5 Credit N and SW		
9:45 – 9:55	Break	10 minutes				
9:55-10:55	OARS + 1	60 minutes 1.0 Cred		0 Cred	dit N and SW	
10:55 – 11:00	Break	5 minutes				
11:00 – 11:30	Planning and Self-management Action Planning	30 minutes .5 Credit		N and SW		
11:30 – 12	Lunch	30 minutes				
12- 2:15	Rotating Breakouts					
12- 12:45	Putting MI into practice within the 4 tasks	45 minutes	.75 nursing		.5 SW	
12:45 – 1:30	Potential Barriers and Cultural Adaptions(provider and patient)	45 minutes	.75 nursing	g	.5 SW	
1:30 – 2:15	Simulation	45 minutes	.75 nursing		.5 SW	
2:15 – 2:45	Problem-solving MI Barriers Activity	30 minutes	.5 nursing		.5 N and SW	
2:45 – 3:15	Wrap Up	30 minutes	Evaluation Q&A		.5 N and SW	

4